Mi történt az elmúlt napokban

2009.03.11.

Előző szombaton a Népszigeti Kutyaiskolán jártunk szélesíteni kutyás látókörünket, főképp az ösztönkezelés témakörében. Megnéztük a tanfolyamnyitásukat, ahol egymásnak ismeretlen kutyákból és gazdáikból alkotnak csoportot / falkát szabadon engedve. Majd megnéztük, hogy kezelik a problémás, más kutyákkal nem (feltétel nélkül) összeengedhető kutyákat, köztük Jack-et.

Másnap nekivágtam Dzsinnel egy 50km-es túrának a Göcseji dombokon. Sajnos nagyon rossz időzítés volt, mert 15km tájékán rájöttem, hogy a fáradtság és a gyengeség, amit érzek, nem a megtett táv miatt volt, hanem nagyobb a baj. Valahogy eljutottam 30km-ig, ahol is egy falu mellett vezetett az út, itt tudtam feladni és autót hívni. Miután hazaértem, két napig gyakorlatilag az ágyból sem tudtam felkelni, annyira beteg voltam. A lázam is jó sokáig kitartott így az elmúlt hetemet gyakorlatilag teljes egészében a betegségemnek kellett áldoznom.

A hétvégére szerencsére már helyrejöttem annyira, hogy nem kellett kihagynom a Göcsej Kutya Klub tavaszi szezonnyitását, majd vasárnap az első kutyaóvodát. Így a megnyitót videó, a kutyaovit pedig képek formájában sikerült megörökítenem az utókornak.

Most szombatra pedig készülünk a szemináriumra. Minden bizonnyal fontos esemény lesz a kutyaiskolánk életében.

Teljes galéria: Kutyaóvoda - I. foglalkozás - 2009.03.08.

Vissza

Friss bejegyzések

összes cikk

 

Friss galériák

   

  Címkefelhő

   

  Linkek

   

  Legnézettebb képek

  Megtekintve: 2597

  Megtekintve: 2582

  Megtekintve: 2252

  Megtekintve: 2151

  Megtekintve: 2142

   

  Legnézettebb galériák

   

  Kontakt, info